3000 til lunsj hver dag

I DNB sitt nye hovedkontor i Bjørvika i Oslo spiser rundt 3000 personer lunsj hver dag – i det som sannsynligvis er Norges største og mest moderne personalrestaurant. Underetasjen i bankens tre nye bygg er arena for morgenkaffe, uformelle møter, lunsj, overtidsmat og fest – med porselen fra Figgjo.

– Figgjo er norske produkter av høy kvalitet, sier Food & Beverage Manager Stephan Härdi i DNB som selv fikk påvirke utviklingen av de nye produktene. – Et tett samarbeid med Figgjo resulterte i produkter som var helt riktige for oss. Vi hadde god erfaring fra tidligere samarbeid med Figgjo, og visste at den gode oppfølgingen de gir er sentral for å lykkes i store prosjekter som dette.

Da DNB utviklet serveringskonseptet for sitt nye hovedkontor var de opptatt av at porselenet skulle være allsidig og moderne – og firkantet. I dag spiser flere tusen lunsj hver dag av den firkantede tallerkenen (2155HH) og bollen (2156HH) som Figgjo utviklet i samarbeid med DNB. Tett stabling, godt avrundede hjørner og fleksible spiseflater gjør dette til gode kantineprodukter.